CaptainCourageSVK wrote: Fúú, chodím sem od nepamäti, keď ste mali ešte stránku na papyruse, aj keď už dĺĺho len sem tam nakuknem, čo pribudlo, nech vo mne zas nabehne nostalgia z hier. čo som hral, ako decko. Keď pribudne dačo "nové", kuknem rečku a tak, už dáko extra nehrám (aj keď ma zlákalo B&W, lebo som rozbehol starý laptop ešte IBM Think, keď už teraz sedím doma).
Vitaj

Tak na papyruse boli všetky nadpisy bočných sekcií a myslím, že aj logo fóra. To bol font jak lusk

Tí najstarší pamätníci si budú pamätať ešte
takéto logo a stránku v rámoch s flash menu.
CaptainCourageSVK wrote: Ale skoro ma vykotilo, úplne iná stránka, ešte nabehla v EN (samozrejme OK, väčšie publikum), staré prihlásenie mi neberie (obnova hesla error404), fórum prázdne, no niekoľko krát som preletel "celý" net, či som správne. Ale som rád že žijete ďalej a nech sa darí.
Staré prihlásenie by ti nezobralo, na starej verzii sa dalo registrovať len na fórum a preniesť kontá z phpBB by bolo komplikovanejšie a ani som to tak nechcel urobiť. Tu už je jednotné prihlásenie naprieč celou stránkou, nielen fórum.
Stránka bola takmer od začiatku aj v angličtine, ale konečne som to prehodil tak, ako to má byť a to angličtina, aby bola hlavným jazykom na úvode a na slovenčinu si vieš prepnúť. Je to prirodzené, anglicky hovoriaci návštevníci tvoria viac ako 90 % návštevnosti.
CaptainCourageSVK wrote: PS ale starý look bol taký viac nostalgický, ale ja som už starý, mrzutý prd, aj zmena loga STV ma rozhodila;?)
Keď bol starý look, každý sa mi smial, ako môžem mať stránku v takom vzhľade. Zrazu mi chodia maily a ľudia píšu ako im chýba starý look

Ale tak viem, že je to len nostalgia, predsa len tá vínová farba a ten look tu bol s BOG od roku 2004 a 16 rokov sa vryje človeku do hlavy.