Topic: Vitajte na novom BestOldGames.net

mylan
Admin
Registered: 1.4.2004
Forum posts: 1217
Posted 3 years ago
Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a mylan konečne prekonal lenivosť a našiel si niekoľko dní na to, aby dokončil novú verziu webu, ktorú som mal rozpracovanú od roku 2009

Ponechal som všetky funkcie, ktoré boli rozpracované aj keď na mnohé už neverím, že sa stanú využívané, no uvidíme či sa to podarí alebo nie. Staré fórum funguje stále na pôvodnej adrese https://forum.bestoldgames.net/old/ avšak postupne ho zrejme vypnem úplne a odstavím. Aj tak bolo odstavené už dlhé roky.

Ak sa nájde niekto, kto navštevoval BOG roky dozadu, budem rád, ak tu zanecháte pozdrav ;-)
maio
Member
Registered: 13.3.2021
Forum posts: 1
Posted 3 years ago
Tak som tu opäť po mesiacoch. Ostal som trocha v šoku, stále som nechcel veriť , že som na správnej sajte. Proste tá tmavá červená starého designu a riešenie, malo čaro a bolo veľmi jedinečné(proste vtiahlo človeka do starých časov a niekedy si len tak čítal recenzie). Tu ma hneď prefackalo kopec ostrej bielej :)Chodieval som sem ešte keď bol tvar domény starehry :) Na druhej strane som rád, že stránka ďalej žije a určite bude mať týmto novodobejším designom a prepracovaním úspech.
mylan
Admin
Registered: 1.4.2004
Forum posts: 1217
Posted 3 years ago
Vitaj ;-)
Veľa vecí je na stránke nedorobených, či dorobených len na polovicu. Jednou z tých vecí malo byť aj automatické, či manuálne prepínanie na tmavší design bez bielej podkladovej farby. Verím, že mi druhý dych vydrží trošku dlhšie ako minule a že pribudnú aj tieto veci.

Tento dizajn je tiež veľmi starý, vznikol v roku 2008, takže o nejakom modernom dizajne by som nevravel, ale už som to nechcel preťahovať. A ten starý už bol naozaj úzky a nepoužiteľný...
Viem, že zašlú "slávu" BOG, keď tu chodilo 15tis ľudí denne už človek nenavráti, predsa len som na to kašľal dosť dlho, ale tak robím to teraz aspoň pre vlastnú radosť
CaptainCourageSVK
Member
Registered: 23.3.2021
Forum posts: 2
Posted 3 years ago
Fúú, chodím sem od nepamäti, keď ste mali ešte stránku na papyruse, aj keď už dĺĺho len sem tam nakuknem, čo pribudlo, nech vo mne zas nabehne nostalgia z hier. čo som hral, ako decko. Keď pribudne dačo "nové", kuknem rečku a tak, už dáko extra nehrám (aj keď ma zlákalo B&W, lebo som rozbehol starý laptop ešte IBM Think, keď už teraz sedím doma). Ale skoro ma vykotilo, úplne iná stránka, ešte nabehla v EN (samozrejme OK, väčšie publikum), staré prihlásenie mi neberie (obnova hesla error404), fórum prázdne, no niekoľko krát som preletel "celý" net, či som správne. Ale som rád že žijete ďalej a nech sa darí. PS ale starý look bol taký viac nostalgický, ale ja som už starý, mrzutý prd, aj zmena loga STV ma rozhodila;?)
mylan
Admin
Registered: 1.4.2004
Forum posts: 1217
Posted 3 years ago
CaptainCourageSVK wrote: Fúú, chodím sem od nepamäti, keď ste mali ešte stránku na papyruse, aj keď už dĺĺho len sem tam nakuknem, čo pribudlo, nech vo mne zas nabehne nostalgia z hier. čo som hral, ako decko. Keď pribudne dačo "nové", kuknem rečku a tak, už dáko extra nehrám (aj keď ma zlákalo B&W, lebo som rozbehol starý laptop ešte IBM Think, keď už teraz sedím doma).

Vitaj ;-)
Tak na papyruse boli všetky nadpisy bočných sekcií a myslím, že aj logo fóra. To bol font jak lusk :-D Tí najstarší pamätníci si budú pamätať ešte takéto logo a stránku v rámoch s flash menu.

CaptainCourageSVK wrote: Ale skoro ma vykotilo, úplne iná stránka, ešte nabehla v EN (samozrejme OK, väčšie publikum), staré prihlásenie mi neberie (obnova hesla error404), fórum prázdne, no niekoľko krát som preletel "celý" net, či som správne. Ale som rád že žijete ďalej a nech sa darí.

Staré prihlásenie by ti nezobralo, na starej verzii sa dalo registrovať len na fórum a preniesť kontá z phpBB by bolo komplikovanejšie a ani som to tak nechcel urobiť. Tu už je jednotné prihlásenie naprieč celou stránkou, nielen fórum.

Stránka bola takmer od začiatku aj v angličtine, ale konečne som to prehodil tak, ako to má byť a to angličtina, aby bola hlavným jazykom na úvode a na slovenčinu si vieš prepnúť. Je to prirodzené, anglicky hovoriaci návštevníci tvoria viac ako 90 % návštevnosti.

CaptainCourageSVK wrote: PS ale starý look bol taký viac nostalgický, ale ja som už starý, mrzutý prd, aj zmena loga STV ma rozhodila;?)

Keď bol starý look, každý sa mi smial, ako môžem mať stránku v takom vzhľade. Zrazu mi chodia maily a ľudia píšu ako im chýba starý look Ale tak viem, že je to len nostalgia, predsa len tá vínová farba a ten look tu bol s BOG od roku 2004 a 16 rokov sa vryje človeku do hlavy.
JM
Member
Registered: 1.8.2014
Forum posts: 1
Posted 2 years ago
Zkouška... :-D
mylan
Admin
Registered: 1.4.2004
Forum posts: 1217
Posted 2 years ago
JM
Vitaj, som v zahraničí do konca týždňa ešte, ale potom som späť na BOG ???? Veľmi rád ťa tu vidím...
Catchamouse
Member
Registered: 25.2.2021
Forum posts: 5
Posted 2 years ago
Dune 2000 není DOS hra, je to už Windows hra, takže ji spusťte bez DOSBOXu.
Catchamouse
Member
Registered: 25.2.2021
Forum posts: 5
Posted 2 years ago
DOSBOX se používá takto:
mount c c:/
c:
cd slozka
hra

(hra je exe soubor ve složce se hrou (píše se bez exe))

Dá se i udělat, aby nebylo potřeba tyto příkazy pokaždé psát, ale jen spustit soubor .bat, to tu rozepisovat nebudu.
MENU

Support us

There are many ways you could help us, but what we really need right now are translators.
» Find out how you can get involved and help us

Buy me a coffee

All donations are greatly appreciated and any amount helps. Thank you very much!